Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

A legfinomabb tiramisu

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

A legfinomabb tiramisu

1/2 kg mascarpone sajt
15 dkg cukor
2 csomag babapiskóta
2 csipet fahéj
1 nagyobb adag kávé
4 tojás
1 dl tej
rum ízlés szerint

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a kétféle cukorral habosra keverjük. A tojásos keverékbe pici rumot és fahéjat teszünk.
A tojások fehérjét habosra keverjük. Lefőzünk egy nagy adag kávét, teszünk bele rumot és tejet.
A babapiskótákat a kávés keverékbe forgatjuk, és egy nagy üvegtál aljára sorakoztatjuk.
A tojásfehérje habot összekeverjük a Mascarponéval és a tojássárgás keverékkel. A piskóta rétegre tesszük a krém felét, majd megszórjuk az egészet kakaóval. Ezután még egy ugyanilyen réteget készítünk. A süti tetejét jó alaposan megszórjuk kakaóval és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A legfinomabb tiramisu A legfinomabb tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
17 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
26 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!