Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

A legfinomabb tiramisu

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

A legfinomabb tiramisu

1/2 kg mascarpone sajt
15 dkg cukor
2 csomag babapiskóta
2 csipet fahéj
1 nagyobb adag kávé
4 tojás
1 dl tej
rum ízlés szerint

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgáját a kétféle cukorral habosra keverjük. A tojásos keverékbe pici rumot és fahéjat teszünk.
A tojások fehérjét habosra keverjük. Lefőzünk egy nagy adag kávét, teszünk bele rumot és tejet.
A babapiskótákat a kávés keverékbe forgatjuk, és egy nagy üvegtál aljára sorakoztatjuk.
A tojásfehérje habot összekeverjük a Mascarponéval és a tojássárgás keverékkel. A piskóta rétegre tesszük a krém felét, majd megszórjuk az egészet kakaóval. Ezután még egy ugyanilyen réteget készítünk. A süti tetejét jó alaposan megszórjuk kakaóval és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A legfinomabb tiramisu A legfinomabb tiramisu

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
38 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
17 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!