
Bárány


Hozzávalók
Tészta:
Krém:
Bárányforma:
Elkészítés
Elkészítés
Közben elkészítjük a krémet.
5 dl tejjel a vanília pudingokat felfőzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral elkeverjük, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot. Egy kevés masszát kiveszünk belőle, ezzel ragasztjuk össze a bárányformájú piskótát. A maradék krémet fekete ételszínezékkel megszínezzük, habzsákba töltjük, és díszítjük vele a bárányt. A szemét akár marcipánból, akár cukorkából is kirakhatjuk.
Alternatív elkészítés


Bárány
Hozzávalók
Krém:
Bárányforma:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Közben elkészítjük a krémet.
5 dl tejjel a vanília pudingokat felfőzzük, kihűtjük. A margarint a porcukorral elkeverjük, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot. Egy kevés masszát kiveszünk belőle, ezzel ragasztjuk össze a bárányformájú piskótát. A maradék krémet fekete ételszínezékkel megszínezzük, habzsákba töltjük, és díszítjük vele a bárányt. A szemét akár marcipánból, akár cukorkából is kirakhatjuk.
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?