
Barcelona torta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítés
Elkészítés
Megtöltjük a krémmel, amihez a pudingot a tejjel, a cukorral megfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított margarint. A torta külsejét is megkenjük, jól lehűtjük, majd beburkoljuk a fondant-tal. A díszítést sablon alapján készítettem. A díszeket tojásfehérjével teszem fel, nagyon vékonyan kenem meg.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Barcelona torta
Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Megtöltjük a krémmel, amihez a pudingot a tejjel, a cukorral megfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a kihabosított margarint. A torta külsejét is megkenjük, jól lehűtjük, majd beburkoljuk a fondant-tal. A díszítést sablon alapján készítettem. A díszeket tojásfehérjével teszem fel, nagyon vékonyan kenem meg.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?