
Bögrés kókuszos kocka


Hozzávalók
Piskóta:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
Kivajazott tepsibe simítjuk, megszórjuk fél bögre kókuszreszelékkel, majd fél bögre porcukorral.
Előmelegített, 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A megsült, forró sütire rálocsoljuk tejszínt (nem kell habbá verni). Ezt a tészta magába szívja, de nem áztatja el.
A kihűlt tésztát tetszőleges szeletekre vágjuk, tálaljuk.


Bögrés kókuszos kocka
Hozzávalók
Piskóta:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Kivajazott tepsibe simítjuk, megszórjuk fél bögre kókuszreszelékkel, majd fél bögre porcukorral.
Előmelegített, 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A megsült, forró sütire rálocsoljuk tejszínt (nem kell habbá verni). Ezt a tészta magába szívja, de nem áztatja el.
A kihűlt tésztát tetszőleges szeletekre vágjuk, tálaljuk.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?