
Császármorzsa


Hozzávalók
Császármorzsa
Elkészítés
Elkészítés
Felforrósított olajba öntjük és hagyjuk, hogy szép pirosra süljön az alja, majd lapáttal többször megforgatjuk és darabokra tördeljük, majd 10 -15 percre sütőbe toljuk, és többször megkeverjük.
Tálalás


Császármorzsa
Hozzávalók
Császármorzsa
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Felforrósított olajba öntjük és hagyjuk, hogy szép pirosra süljön az alja, majd lapáttal többször megforgatjuk és darabokra tördeljük, majd 10 -15 percre sütőbe toljuk, és többször megkeverjük.
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?