
Zserbó vaníliafagylalt



Hozzávalók
Zserbó vaníliafagylalthoz:
Elkészítés
Előkészítés:
Elkészítés:
A kimért hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük és hozzáadjuk a fagylaltport. Konyhai robotgéppel (habverő) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, a krémállag eléréséig, kb. 3 percig keverjük. Ezután belekeverjük a diót, a barackot és a csokoládét.
A fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. Amennyiben a fagylaltot egyben szeretnénk lefagyasztani, ebben az esetben legalább 4 óra hűtési idő szükséges.
Tálalás:
A fagylaltot tálalás előtt kb. 10 perccel szobahőmérsékletre tesszük. Adagoljuk, azonnal tálaljuk.
Tipp:


Zserbó vaníliafagylalt
Hozzávalók
kb. 4 adag elkészítéséhez
Zserbó vaníliafagylalthoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Elkészítés:
A kimért hideg tejet egy magasfalú keverőedénybe öntjük és hozzáadjuk a fagylaltport. Konyhai robotgéppel (habverő) először a legalacsonyabb, majd a legmagasabb fokozaton, a krémállag eléréséig, kb. 3 percig keverjük. Ezután belekeverjük a diót, a barackot és a csokoládét.
A fagylaltot poharakba vagy tálkákba töltjük és a hűtőszekrény mélyfagyasztó rekeszében 2-2,5 órát hűlni hagyjuk. Amennyiben a fagylaltot egyben szeretnénk lefagyasztani, ebben az esetben legalább 4 óra hűtési idő szükséges.
Tálalás:
A fagylaltot tálalás előtt kb. 10 perccel szobahőmérsékletre tesszük. Adagoljuk, azonnal tálaljuk.
Tipp:

Legújabb cikkek

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.


Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?