
Cseresznye befőtt cukor nélkül


Hozzávalók
Cseresznye befőtt cukor nélkül
Ezenkívül:
Elkészítés
Előkészítés
Az üvegeket mikróban kifőzöm.
Elkészítés
A kukta aljába teszek egy ujjnyi vastag fa deszkát, erre teszem a lezárt üvegeket, 3/4-ig felöntöm vízzel. Felteszem főzni, ha sípol a kukta utána 15 percig kell még főzni és kész.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Most készítettem először.


Cseresznye befőtt cukor nélkül
Hozzávalók
Cseresznye befőtt cukor nélkül
Ezenkívül:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Az üvegeket mikróban kifőzöm.
Elkészítés
A kukta aljába teszek egy ujjnyi vastag fa deszkát, erre teszem a lezárt üvegeket, 3/4-ig felöntöm vízzel. Felteszem főzni, ha sípol a kukta utána 15 percig kell még főzni és kész.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Most készítettem először.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?