
Csoki pudingos-lekváros babapiskóta


Hozzávalók
Csoki pudingos-lekváros babapiskóta
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
Az 1 liter tejből, a 8 evőkanál cukorból, és a két csomag pudingporból pudingot főzünk.
A forró pudingba mártjuk a babapiskótákat. Sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatjuk őket. Ha kihűltek, ízlés szerint Dr. Oetker Decor termékekkel díszítjük őket.
Hűtőben pihentetjük kb. 2 órán át.
Tálalás
Alternatív elkészítés


Csoki pudingos-lekváros babapiskóta
Hozzávalók
Csoki pudingos-lekváros babapiskóta
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Az 1 liter tejből, a 8 evőkanál cukorból, és a két csomag pudingporból pudingot főzünk.
A forró pudingba mártjuk a babapiskótákat. Sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatjuk őket. Ha kihűltek, ízlés szerint Dr. Oetker Decor termékekkel díszítjük őket.
Hűtőben pihentetjük kb. 2 órán át.
Tálalás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?