Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Csoki pudingos-lekváros babapiskóta

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Csoki pudingos-lekváros babapiskóta

48 db babapiskóta
4 ek. birsalmalekvár
4 ek. meggylekvár
1 l tej
2 tasak Dr. Oetker Eredeti Puding étcsokoládés
8 ek. cukor

Díszítéshez:

Csoki csepp
24 darab koktélpálcika
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Egy babapiskóta alját megkenjük a meggylekvárral, majd egy másikat hozzáillesztünk. Középen átszúrjuk őket koktélpálcikával, hogy együtt maradjanak. Ezt a műveletet addig folytatjuk, míg el nem fogy a babapiskóta.
Az 1 liter tejből, a 8 evőkanál cukorból, és a két csomag pudingporból pudingot főzünk.
A forró pudingba mártjuk a babapiskótákat. Sütőpapírral bélelt tálcára sorakoztatjuk őket. Ha kihűltek, ízlés szerint Dr. Oetker Decor termékekkel díszítjük őket.
Hűtőben pihentetjük kb. 2 órán át.

Tálalás

24 darab lesz belőle.

Alternatív elkészítés

Bármilyen lekvárral kipróbálhatjuk.
Csoki pudingos-lekváros babapiskóta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
35 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
27 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!