Csokis kocka
Hozzávalók
Kakaós laphoz:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingot a tejben a cukorral megfőzzük, és ha kihűlt hozzákeverjük a kihabosított margarint. Összetöltjük a lapokat úgy, hogy a tetejét is megkenjük krémmel. Jól lehűtjük, majd kockára vágjuk, és egyenként bemártjuk csokiba.
Díszíthetjük fehércsokival.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Mindig másnap szeletelem és mártom, mert könnyebb vele dolgozni.
Csokis kocka
Hozzávalók
Krém:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémhez a pudingot a tejben a cukorral megfőzzük, és ha kihűlt hozzákeverjük a kihabosított margarint. Összetöltjük a lapokat úgy, hogy a tetejét is megkenjük krémmel. Jól lehűtjük, majd kockára vágjuk, és egyenként bemártjuk csokiba.
Díszíthetjük fehércsokival.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Mindig másnap szeletelem és mártom, mert könnyebb vele dolgozni.
Legújabb cikkek
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Tízórai- és uzsonnaötletek a gazdaságosság jegyében
Szeptembertől ismét fejtörést okoz, hogy mi kerüljön nap mint nap az uzsonnás dobozba. Legyenek finomak és változatosak a receptek, és a családi költségvetést se terheljék meg túlzottan.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?