100 év 100 év

Morzsák a múltból

Kattints a termékcsomagolásokra, és ismerd meg, hogyan változott az ikonikus Dr. Oetker pudingporok megjelenése az évtizedek során!

Lapozz, és ismerd meg, hogyan változott az ikonikus Dr. Oetker pudingporok megjelenése az évtizedek során!

1930-as évek
history-1930

Az 1930-as évek hangulatát idéző csomagolás

A korabeli receptgyűjteményekben az Oetker-féle pudingokat már kisgyermekek számára is ajánlották, mint csemegeeledel.

1950-es évek
history-1950

Az 1950-es évek hangulatát idéző csomagolás

A korabeli receptgyűjtemények szerint az Oetker-féle pudingok kedvelt zsúrételnek számítottak.

1970-es évek
history-1970

Az 1970-es évek hangulatát idéző csomagolás

A Dr. Oetker pudingokat elsősorban tálkából esszük, a tálaláshoz mégis előszeretettel ajánlott a cég különböző puding- és kagylóformákat.

2024-es év
history-2024

Napjainkban

Az évek során a klasszikus kifordított vanília puding ikonikus látványa és ellenálhatatlan íze minden finomság kedvelő szívébe belopta magát.

Évszázados tradíció

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Receptajánló

Recept kategóriák

© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!