100 év 100 év

Kiemelt időszakok receptjei

Receptajánló

Meríts inspirációt!

Ki ne szeretné a tavasz és a nyár kincseit eltenni a téli időszakra? Készülhet lekvár, dzsem, savanyúság vagy szörp, tippjeink segítségével a befőzés gyerekjáték lesz.
A baracklekvár a nagy klasszikusok közé tartozik, ne hagyjuk ki mi sem, ha befőzést tervezünk.
Lekvár, dzsem, íz és marmelád? Most elmondjuk, melyik mit jelent! 🍪
Grillezés a kertben vagy egy nagy beszélgetés a teraszon? Bárhogy is döntesz, finom, behűtött italokra biztosan szükséged lesz a tökéletes bulihangulathoz.
A múlt héten arról írtunk, mik a jellemzői a különböző lekvár típusoknak, most pedig a megismert fajták közül a dzsemmel fogunk részletesebben foglalkozni.
Nyáron a szezonális gyümölcsök, zöldségek között mindenki megtalálja a kedvenceit, amiket szívesen elrak télire is. Befőzéskor a fűszerekről se feledkezzünk meg! Befőzés fűszeresen – fahéjtól a csilipaprikáig
A nyár a befőzés időszaka. Érdemes kihasználni ilyenkor a gyümölcsdömpinget, és eltenni télire a kedvenceinket lekvár, dzsem és befőtt formájában. Pár egyszerű befőtt recept cikkünkben.

Receptvideók

Recept kategóriák

© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!