Csokis perec
Hozzávalók
Csokis perec
Elkészítés
Elkészítés
Bőven lisztezett felületen 4 mm vastagra nyújtjuk, majd perec alakú formával kiszúrjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
180 fokra előmelegített sütőben, 8-10 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
A tortabevonót az olajjal forró víz felett felolvasztjuk, és a pereceket bevonjuk vele.
Én egy villára raktam, majd egy kanállal mertem rá a csokit.
Kicsit lecsöpögtetjük, és sütőpapírra téve hagyjuk a csokit megszilárdulni.
Mikor már elkezdett megszáradni a bevonat, szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Csokis perec
Hozzávalók
Csokis perec
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Bőven lisztezett felületen 4 mm vastagra nyújtjuk, majd perec alakú formával kiszúrjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
180 fokra előmelegített sütőben, 8-10 perc alatt hőlégkeveréssel megsütjük.
Hagyjuk kihűlni.
A tortabevonót az olajjal forró víz felett felolvasztjuk, és a pereceket bevonjuk vele.
Én egy villára raktam, majd egy kanállal mertem rá a csokit.
Kicsit lecsöpögtetjük, és sütőpapírra téve hagyjuk a csokit megszilárdulni.
Mikor már elkezdett megszáradni a bevonat, szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?