Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Diétás Raffaello

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Diétás Raffaello

3 dl Rizstej
10 dkg Tönkölybúza fehér liszt
10 dkg fructosum
10 dkg tea vaj
10 dkg kókuszreszelék
1 evőkanál méz
kb. 6-7 dkg kókuszreszelék (külsejére)
mogyoró vagy mandula (ízlés szerint)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A lisztet a fructósummal összekeverem és először kb. 1 dl rizstejjel csomómentesre keverem, lassan hozzákeverem a többi tejet és sűrűre főzöm, majd amikor már kicsit kihűlt hozzákeverem a vaníliás cukrot, vajat, a kókuszt és a mézet, kicsit pihentetem, amíg előkészítem, amibe forgatni fogom a golyókat. Apró golyókat készítettem kókuszba hempergettem és tálcára raktam.

Tálalás

50-51 db lett

Tárolás

Hűtőben.

Alternatív elkészítés

Én most nem raktam az egyik tálcába semmit, csak a másikba raktam mogyorót. A család kívánsága szerint.
Diétás Raffaello

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
29 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
69 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!