Édes brownie háromszögek
Hozzávalók
Sütéshez:
Tésztához:
Díszítéshez:
Elkészítés
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat, a vizet, és a
csokoládélapokat (a dobozban található), majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. Rászórjuk az aprított mogyorót és a Toffifee® darabokat a púpos felével lefelé a tésztába nyomjuk. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A csokoládét durvára aprítjuk, mélyhűtő tasakba tesszük, jól lezárjuk, és lassú tűzön, gőz fölött felolvasztjuk. Egy kis csücsköt levágunk, és a csokoládét a Toffifee®-re nyomjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt kb. 15 négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan elfelezzük. A brownie-k kenőkéssel egyszerűen szétválaszthatók.
Édes brownie háromszögek
Hozzávalók
kb. 30 szelet elkészítéséhez
Sütéshez:
Tésztához:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés:
Alsó- és felső sütés: kb. 160 °C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 140 °C (előmelegítve)
Elkészítés:
A süteményport keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tojást, a kimért napraforgóolajat, a vizet, és a
csokoládélapokat (a dobozban található), majd kézi habverővel kb. fél perc alatt alaposan elkeverjük. A tésztát a papírformában egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. Rászórjuk az aprított mogyorót és a Toffifee® darabokat a púpos felével lefelé a tésztába nyomjuk. A formát a sütő középső részébe lévő rácsra tesszük és a süteményt megsütjük.
Sütési idő: kb. 40-45 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait.
A süteményt a formában, sütőrácson hagyjuk kihűlni.
Díszítés:
A csokoládét durvára aprítjuk, mélyhűtő tasakba tesszük, jól lezárjuk, és lassú tűzön, gőz fölött felolvasztjuk. Egy kis csücsköt levágunk, és a csokoládét a Toffifee®-re nyomjuk, majd hagyjuk megszilárdulni.
A forma oldalait felnyitjuk, és a süteményt kb. 15 négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan elfelezzük. A brownie-k kenőkéssel egyszerűen szétválaszthatók.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?