Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Epres turmix (laktózmentes)

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Epres turmix (laktózmentes)

15 dkg eper ( tisztítva)
1 ek. nádcukor
1 ek. méz
2 dl növényi tej ( szója vagy rizs)
1 ek. citromlé
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Az epret megmossuk, feldaraboljuk.

Elkészítés

Minden hozzávalót a gépbe teszünk és 1 perc alatt habosra turmixoljuk.
Szívószállal tálaljuk. :)

Tálalás

1 nagy adag

Alternatív elkészítés

Aki nem laktózérzékeny készítheti sima tejjel is.
Epres turmix (laktózmentes) Epres turmix (laktózmentes) Epres turmix (laktózmentes)

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
45 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
22 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!