
Fantás süti


Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a krémhez:
Hozzávalók a mázhoz:
Elkészítés
Elkészítés
A szénsavas üdítőben elkeverünk 2 csomag vaníliás pudingport és megfőzzük. Ha jól összesűrűsödött, picit kevergetjük, hogy ne túl forrón kerüljön a krémre. Ezután szép egyenletesen eloszlatjuk a túrós krém tetején, majd hideg helyen megdermesztjük.
Jó étvágyat :)
Alternatív elkészítés


Fantás süti
Hozzávalók
Hozzávalók a tésztához:
Hozzávalók a krémhez:
Hozzávalók a mázhoz:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A szénsavas üdítőben elkeverünk 2 csomag vaníliás pudingport és megfőzzük. Ha jól összesűrűsödött, picit kevergetjük, hogy ne túl forrón kerüljön a krémre. Ezután szép egyenletesen eloszlatjuk a túrós krém tetején, majd hideg helyen megdermesztjük.
Jó étvágyat :)
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?