Fehér kenyér süti II.
Hozzávalók
Fehér kenyér süti II.
6 db tojásfehérje
5 ek. kristálycukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
6 ek. liszt
1 ek. darált, hántolt mandula
0,5 tasak Dr. Oetker Sütőpor
7 dkg aranymazsola
pici só
rum
10 dkg Dr. Oetker Tortabevonó ét
Elkészítés
Elkészítés
A tojásfehérjét a pici sóval, és a cukorral keményre felverjük, majd a lisztet leszitáljuk, és belekeverjük a sütőport, a mandulát, majd a rumban előtte megáztatott aranymazsolát. Szépen lassan hozzáadagoljuk a lisztet a habhoz, majd kivajazott, liszttel megszórt hosszúkás formában 3/4 részig töltjük a masszával, ezután elkenjük azt habkártyával. Előmelegített sütőben 170 fokon sütjük, körülbelül 20-25 percig. Ha kihűlt, gőz felett megolvasztott étcsokoládéval bevonjuk, és hűvös helyre tesszük.
Kedvencnek jelölöm
Fehér kenyér süti II.
Hozzávalók
Fehér kenyér süti II.
6 db tojásfehérje
5 ek. kristálycukor
1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
6 ek. liszt
1 ek. darált, hántolt mandula
0,5 tasak Dr. Oetker Sütőpor
7 dkg aranymazsola
pici só
rum
10 dkg Dr. Oetker Tortabevonó ét
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tojásfehérjét a pici sóval, és a cukorral keményre felverjük, majd a lisztet leszitáljuk, és belekeverjük a sütőport, a mandulát, majd a rumban előtte megáztatott aranymazsolát. Szépen lassan hozzáadagoljuk a lisztet a habhoz, majd kivajazott, liszttel megszórt hosszúkás formában 3/4 részig töltjük a masszával, ezután elkenjük azt habkártyával. Előmelegített sütőben 170 fokon sütjük, körülbelül 20-25 percig. Ha kihűlt, gőz felett megolvasztott étcsokoládéval bevonjuk, és hűvös helyre tesszük.


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?