Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Fehércsokis isler

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Fehércsokis isler

50 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tojás
20 dkg porcukor
1 üveg sárgabarack lekvár
15 dkg fehér csoki
2 ek. étolaj
5 dkg kókuszreszelék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A liszttel elmorzsoljuk a margarint, hozzáadjuk a sütőport, vaníliás cukrot, porcukrot, beleütjük a tojásokat és összegyúrjuk. Folpackba csomagolva fél órára hűtőbe tesszük.
Vékonyra kinyújtjuk, kerek linzerszaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapíron világosra sütjük.
Lekvárral összeragasztjuk.
A csokit mikróban az olajjal felolvasztjuk és az összeragasztott tésztákra csorgatunk keveset és elkenjük, megszórjuk kókuszreszelékkel, mielőtt megszilárdul a csoki.

Alternatív elkészítés

Nagyszemű kókuszreszeléket használjunk, mert amit én használtam szinte beleolvadt a csokiba.
Fehércsokis isler

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
18 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!