
Fonott-virslis


Hozzávalók
Fonott-virslis
A tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A tésztát dagasztjuk, kelesztjük, és ha kellően megkelt, akkor 8 részre osztjuk.
Minden részt 3 felé osztunk. Ezeket kisodorjuk, majd összefonjuk.
A tetejét a tojással megkenjük virsli karikákat és sajtot teszünk. Kb. 25-30 percig 180 fokos sütőbe sütjük.


Fonott-virslis
Hozzávalók
Fonott-virslis
A tetejére:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tésztát dagasztjuk, kelesztjük, és ha kellően megkelt, akkor 8 részre osztjuk.
Minden részt 3 felé osztunk. Ezeket kisodorjuk, majd összefonjuk.
A tetejét a tojással megkenjük virsli karikákat és sajtot teszünk. Kb. 25-30 percig 180 fokos sütőbe sütjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?