Gesztenyés mézes-krémes
Hozzávalók
tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingot megfőzzük, majd hagyjuk hűlni, a vajat 1 ek. cukorral kihabosítjuk majd hozzáadjuk a gesztenyét és a pudingot váltakozva.
A tetejére a csokit vízgőz felett megolvasztjuk és elkeverjük az olajjal.
A sütemény összeállítása: Egy megsült lapot teszünk a tepsi aljára majd a fele adag gesztenyés krémet. Erre kerül még egy lap majd a szilvalekvár ízlés szerint, lehet vastagon, mert a tészta valamennyit felszív. Majd befedjük a harmadik lappal és erre kerül a maradék gesztenyekrém végül az utolsó lap, amit olvasztott csokival fedünk be.
Tálalás
Tárolás
Gesztenyés mézes-krémes
Hozzávalók
tészta:
Krém:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
A krémhez a pudingot megfőzzük, majd hagyjuk hűlni, a vajat 1 ek. cukorral kihabosítjuk majd hozzáadjuk a gesztenyét és a pudingot váltakozva.
A tetejére a csokit vízgőz felett megolvasztjuk és elkeverjük az olajjal.
A sütemény összeállítása: Egy megsült lapot teszünk a tepsi aljára majd a fele adag gesztenyés krémet. Erre kerül még egy lap majd a szilvalekvár ízlés szerint, lehet vastagon, mert a tészta valamennyit felszív. Majd befedjük a harmadik lappal és erre kerül a maradék gesztenyekrém végül az utolsó lap, amit olvasztott csokival fedünk be.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?