Gólyás szendvics
Hozzávalók
Gólyás szendvics
Elkészítés
Elkészítés
2. A főtt tojást kettévágjuk, egyik felét a kenyérre helyezzük.
3. A tojás alsó végét olívabogyóval kirakjuk, a sajtból kivágjuk a gólya nyakát, és elrendezzük a kenyéren.
4. Sárgarépából kivágjuk a lábait és a csőrét. Egész borsszem a szeme.
Gólyás szendvics
Hozzávalók
Gólyás szendvics
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. A főtt tojást kettévágjuk, egyik felét a kenyérre helyezzük.
3. A tojás alsó végét olívabogyóval kirakjuk, a sajtból kivágjuk a gólya nyakát, és elrendezzük a kenyéren.
4. Sárgarépából kivágjuk a lábait és a csőrét. Egész borsszem a szeme.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
2014. February. 25. 12:07
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?