Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gomba süti

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Gomba süti

30 dkg darált keksz
2 ek. rum
20 dkg porcukor
15 dkg baracklekvár
babapiskóta

Díszítéshez:

1 db tojásfehérje
15 dkg porcukor
pici citromlé
piros ételszínezék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

1. Az alapanyagokat összedolgozzuk és golyókat formázunk belőle.
2. A babapiskóta egyik kerek végét egyenesre vágom és a gömbölyű oldalára igazgatom a kalapját.
3. A tojásfehérjét felverem, hozzáadom a porcukrot, citromlevet és az ételszínezőt.
4. Ezzel a habbal lefestem a gombakalapokat. Amikor megszáradt, ráteszem a fehér pöttyöket.

Alternatív elkészítés

Ízlés szerint lehet dekorálni.
Gomba süti

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
30 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
19 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!