Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Görög dinnye

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piros belső:

1 piros ételfesték
12,5 dkg Rama
10 dkg porcukor
20 dkg darált keksz
1 rum aroma
3 cl sárgadinnye vodka
egy kevés sárgabaracklekvár (ha nem áll össze a tészta)

Zöld külső:

ugyanaz mint a piros belső csak zöld ételfestékkel
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A piros és a zöld részt 4 részre osztjuk, és egyenként kisodorjuk. A kisodort zöld tésztába belegöngyöljük a piros golyókat egyenként. Fóliába csavarjuk és hűtőbe tesszük pár órára, majd úgy szeleteljük, mint a dinnyét.
Görög dinnye Görög dinnye

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
5 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!