Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyors házi krémes

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gyors házi krémes

800 ml tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A leveles tésztát 2 lappá vágjuk, sütőpapírral kibélelt sütőlapon külön-külön megsütjük. Az egyik lapot egy tepsi aljára helyezzük, a másik lapot tetszés szerinti méretű négyzetekre vágjuk. Elkészítjük a krémet a krémes tasak hátoldalán leírt módon. (Ehhez kell a 800 ml tej). A tepsibe helyezett lapra rákenjük a krémet, majd a felszeletelt négyzeteket a tetejére rakjuk. Tálalásig min. 1 órára a hűtőbe helyezzük.
Gyors házi krémes Gyors házi krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
6 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
67 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 40-60 perc között
19 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!