Gyümölcsös krémes
Hozzávalók
Gyümölcsös krémes
Elkészítés
Elkészítés
A 2 barackot meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a krémport és kézi robottal jó keményre kavarjuk. Ízlés szerint édesítjük. Rásimítjuk a már kihűlt lapra. Kikavarjuk a tejszínhabot, keveset félrerakunk a díszítésnek a többit rákenjük a barackos krémre. Rárakjuk a tésztatetőket, díszítjük és legalább 1 órára hűtőbe rakjuk.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Gyümölcsös krémes
Hozzávalók
Gyümölcsös krémes
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A 2 barackot meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a krémport és kézi robottal jó keményre kavarjuk. Ízlés szerint édesítjük. Rásimítjuk a már kihűlt lapra. Kikavarjuk a tejszínhabot, keveset félrerakunk a díszítésnek a többit rákenjük a barackos krémre. Rárakjuk a tésztatetőket, díszítjük és legalább 1 órára hűtőbe rakjuk.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.
Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.
Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?