Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Gyümölcsös krémes

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Gyümölcsös krémes

40 dkg fagyasztott hájas tészta
2 nagyobb őszibarack
1 tasak citrom ízű krémpor
ízlés szerint cukor vagy édesítőszer
2 tasak tejszínhabpor
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A tésztából 2 lapot sütünk. Az egyiket egészbe, ez lesz a tészta alja, a másik lapot már a tepsibe derelyevágóval 9 részre vágunk és így sütjük, ezek lesznek a fedőlapok.
A 2 barackot meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a krémport és kézi robottal jó keményre kavarjuk. Ízlés szerint édesítjük. Rásimítjuk a már kihűlt lapra. Kikavarjuk a tejszínhabot, keveset félrerakunk a díszítésnek a többit rákenjük a barackos krémre. Rárakjuk a tésztatetőket, díszítjük és legalább 1 órára hűtőbe rakjuk.

Tálalás

9 db

Alternatív elkészítés

Ha a barack nagyon leveses, akkor még kell bele rakni 1 fél tasak citrom ízű krémport. Én most kásásabb barackot kaptam és elég volt 1 tasak krémpor.
Gyümölcsös krémes

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
90 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
82 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
2 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!