
Habos-krémes túrós palacsinta


Hozzávalók
Habos-krémes túrós palacsinta
Töltelék:
Krém:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Elkészítjük a krémet a leírás szerint, de több tejjel (1/2 tasakot 1/2 l tejjel), és rásimítjuk a palacsintákra.
A tojásfehérjéket a cukorral, pici sóval habbá verjük, a krémre simítjuk, majd 5-6 percre a sütőbe tesszük.
Tálalás
Alternatív elkészítés



Habos-krémes túrós palacsinta
Hozzávalók
Habos-krémes túrós palacsinta
Töltelék:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Elkészítjük a krémet a leírás szerint, de több tejjel (1/2 tasakot 1/2 l tejjel), és rásimítjuk a palacsintákra.
A tojásfehérjéket a cukorral, pici sóval habbá verjük, a krémre simítjuk, majd 5-6 percre a sütőbe tesszük.
Tálalás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?