
Hamis Kinder Tejszelet


Hozzávalók
A tésztához:
A krémhez:
Elkészítés
Elkészítés
A kihűlt masszát összegyúrjuk a lisztes keverékkel. Kétfelé osztjuk a tésztát. Tepsi hátán két egyforma lapot sütünk belőle előmelegített, 180 fokos sütőben.
A krémhez elkeverjük a pudingport a liszttel és a tejjel. Összefőzzük, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a vajat, a tejfölt és a porcukrot, majd csomómentesre dolgozzuk az egészet.
Megkenjük az egyik tésztalap tetejét a krémmel, befedjük a másik lappal, majd egy éjszakára hideg helyre tesszük, hogy megpuhuljon a tészta.


Hamis Kinder Tejszelet
Hozzávalók
A tésztához:
A krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A kihűlt masszát összegyúrjuk a lisztes keverékkel. Kétfelé osztjuk a tésztát. Tepsi hátán két egyforma lapot sütünk belőle előmelegített, 180 fokos sütőben.
A krémhez elkeverjük a pudingport a liszttel és a tejjel. Összefőzzük, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a vajat, a tejfölt és a porcukrot, majd csomómentesre dolgozzuk az egészet.
Megkenjük az egyik tésztalap tetejét a krémmel, befedjük a másik lappal, majd egy éjszakára hideg helyre tesszük, hogy megpuhuljon a tészta.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?