
Hamis kiwi szelet


Hozzávalók
Hamis kiwi szelet
A krémhez:
Elkészítés
Elkészítés
A cukrot a tojásokkal kikeverem, majd a többi alapanyagot is belekeverem és kikent magas falú tepsiben lassú tűznél tűpróbáig sütöm.
Krém:
A vanília pudingport megfőzöm a tejben sűrűre. Amíg hűl, a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot kikeverem, majd a kihűlt pudingot is hozzáadom.
Összeállítás:
A kihűlt zöld színű tészta tetejére kenem a kihűlt krémet. Csokireszelékkel vagy kakaóporral díszítem.



Hamis kiwi szelet
Hozzávalók
Hamis kiwi szelet
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A cukrot a tojásokkal kikeverem, majd a többi alapanyagot is belekeverem és kikent magas falú tepsiben lassú tűznél tűpróbáig sütöm.
Krém:
A vanília pudingport megfőzöm a tejben sűrűre. Amíg hűl, a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot kikeverem, majd a kihűlt pudingot is hozzáadom.
Összeállítás:
A kihűlt zöld színű tészta tetejére kenem a kihűlt krémet. Csokireszelékkel vagy kakaóporral díszítem.


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?