Hamis oroszkrém torta
Hozzávalók
Tésztához:
Krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítés
Elkészítés
26 cm-es tortakarikába megsütjük. 170 fokon kb. 30 percig légkeveréses sütőben.
A krémhez a mazsolát alaposan megmossuk, majd feltesszük a vízben a vaníliás cukorral forrni, pár percig forraljuk. Ha már kissé hűlt hozzáadjuk a rumaromát, így áztatjuk. Ezt előre el lehet készíteni, annál jobb minél többet áll a rumos lében.
A pudingport a vízzel kikeverjük, hozzáadjuk a felvert hulalát és a már kihűlt lecsepegtetett mazsolát. Megtöltjük vele a 3 részre vágott piskótát.
A díszítéshez a hulalát felverjük, és tetszés szerint feldíszítjük.
Tálalás
Tárolás
Hamis oroszkrém torta
Hozzávalók
Krémhez:
Díszítéshez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
26 cm-es tortakarikába megsütjük. 170 fokon kb. 30 percig légkeveréses sütőben.
A krémhez a mazsolát alaposan megmossuk, majd feltesszük a vízben a vaníliás cukorral forrni, pár percig forraljuk. Ha már kissé hűlt hozzáadjuk a rumaromát, így áztatjuk. Ezt előre el lehet készíteni, annál jobb minél többet áll a rumos lében.
A pudingport a vízzel kikeverjük, hozzáadjuk a felvert hulalát és a már kihűlt lecsepegtetett mazsolát. Megtöltjük vele a 3 részre vágott piskótát.
A díszítéshez a hulalát felverjük, és tetszés szerint feldíszítjük.
Tálalás
Tárolás
Legújabb cikkek
Tavaszi befőzés: porondon az eper, a rebarbara és a többi korai kedvenc
Egy lelkes befőzőnek már tavasszal elindul a szezon, hiszen az első friss finomságok csak arra várnak, hogy üvegbe téve felkerülhessenek a kamrapolcra.
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?