Havas csúcs, csak finoman
Hozzávalók
A fehér masszához:
1,5 tojásfehérje
75 g porcukor
10 dkg kókuszreszelék
A barna masszához:
5 dkg Rama
75 g porcukor
1,5 tojássárgája
fél csomag Dr. Oetker Vanillincukor (5-6 g)
1 ek. baracklekvár
1 ek. Dr. Oetker Holland Kakaó sütéshez
20 dkg darált keksz
rum
Elkészítés
Elkészítés
2 masszát készítünk először a fehéret majd a barnát.
Fehér massza:
A tojásfehérjét a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
Barna massza:
A margarint porcukorral, a tojássárgájával, a vaníliás cukorral úgyszintén habosra keverjük, majd összedolgozzuk a baracklekvárral, a kakaóporral és a darált keksszel.
A citromfacsarót kicsit megnedvesítjük. Belsejébe folpackfóliát teszünk és előbb a fehér, majd a barna masszából teszünk bele. Utána egyszerűen kifordítjuk belőle a csúcsot.
Hűtőben tároljuk, és ha egy kicsit megdermedt már ehetjük is! :)
Nagyon egyszerűen nagyszerű!
Fehér massza:
A tojásfehérjét a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
Barna massza:
A margarint porcukorral, a tojássárgájával, a vaníliás cukorral úgyszintén habosra keverjük, majd összedolgozzuk a baracklekvárral, a kakaóporral és a darált keksszel.
A citromfacsarót kicsit megnedvesítjük. Belsejébe folpackfóliát teszünk és előbb a fehér, majd a barna masszából teszünk bele. Utána egyszerűen kifordítjuk belőle a csúcsot.
Hűtőben tároljuk, és ha egy kicsit megdermedt már ehetjük is! :)
Nagyon egyszerűen nagyszerű!
Kedvencnek jelölöm
Havas csúcs, csak finoman
Hozzávalók
A fehér masszához:
1,5 tojásfehérje
75 g porcukor
10 dkg kókuszreszelék
A barna masszához:
5 dkg Rama
75 g porcukor
1,5 tojássárgája
fél csomag Dr. Oetker Vanillincukor (5-6 g)
1 ek. baracklekvár
20 dkg darált keksz
rum
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2 masszát készítünk először a fehéret majd a barnát.
Fehér massza:
A tojásfehérjét a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
Barna massza:
A margarint porcukorral, a tojássárgájával, a vaníliás cukorral úgyszintén habosra keverjük, majd összedolgozzuk a baracklekvárral, a kakaóporral és a darált keksszel.
A citromfacsarót kicsit megnedvesítjük. Belsejébe folpackfóliát teszünk és előbb a fehér, majd a barna masszából teszünk bele. Utána egyszerűen kifordítjuk belőle a csúcsot.
Hűtőben tároljuk, és ha egy kicsit megdermedt már ehetjük is! :)
Nagyon egyszerűen nagyszerű!
Fehér massza:
A tojásfehérjét a porcukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a kókuszreszeléket.
Barna massza:
A margarint porcukorral, a tojássárgájával, a vaníliás cukorral úgyszintén habosra keverjük, majd összedolgozzuk a baracklekvárral, a kakaóporral és a darált keksszel.
A citromfacsarót kicsit megnedvesítjük. Belsejébe folpackfóliát teszünk és előbb a fehér, majd a barna masszából teszünk bele. Utána egyszerűen kifordítjuk belőle a csúcsot.
Hűtőben tároljuk, és ha egy kicsit megdermedt már ehetjük is! :)
Nagyon egyszerűen nagyszerű!


Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?