
Házikó


Hozzávalók
Házikó
krémhez:
Elkészítés
Elkészítés
Elkészítjük a krémet. A tejet a liszttel megfőzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt krémmel összekeverjük.
Félbevágjuk az ostyalapokat, így 12 lesz belőle és összeállítjuk a tésztát.
(ostyalap-3 sütött rúd, majd kettő végül egy rá- közbe pedig a krémet teszünk mindegyikre és közé-végül a két oldalára az ostyalapok.)
Hidegre tesszük és utána szeleteljük.
Tálalás


Házikó
Hozzávalók
Házikó
krémhez:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
Elkészítjük a krémet. A tejet a liszttel megfőzzük. A margarint a porcukorral kikeverjük, majd a kihűlt krémmel összekeverjük.
Félbevágjuk az ostyalapokat, így 12 lesz belőle és összeállítjuk a tésztát.
(ostyalap-3 sütött rúd, majd kettő végül egy rá- közbe pedig a krémet teszünk mindegyikre és közé-végül a két oldalára az ostyalapok.)
Hidegre tesszük és utána szeleteljük.
Tálalás

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?