Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Joghurtkrémes baracktorta

Szükséges idő 0-20 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Joghurtkrémes baracktorta

4 tojás
18 dkg cukor
14 dkg liszt
10 dkg margarin
1 citrom reszelt héja

A krém:

30 dkg eredeti görög joghurt
1 tasak Dr. Oetker Prémium Bourbon Vaníliás Puding
3 ek. cukor
5 dl tej
2 dl baracklekvár (frissen készített)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

29 cm-es gyümölcstortaforma vajjal kikenve, és liszttel megszórva.

Elkészítés

A margarint a cukorral, és a tojássárgájával, vaníliával, és citromhéjjal habosra keverjük a robotgéppel, és utána a fehérjét is hozzáadjuk a sütőporos liszttel együtt. Vajjal kikent, és lisztezett gyümölcstorta formába elkenjük a masszát, és 180 fokos sütőbe 20 perc alatt készre sütjük. A krémhez a pudingot a tejjel cukorral megfőzzük, és kissé lehűtjük. Ezután keverjük össze a görög joghurttal, és a tésztát kifordítjuk a formából, és azt a felét töltjük meg a joghurtos pudinggal. A baracköntettel csíkozzuk, és elhúzkodjuk rajta, egy kanál segítségével.

Tárolás

Hűtőben.
Joghurtkrémes baracktorta Joghurtkrémes baracktorta Joghurtkrémes baracktorta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
18 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!