Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Joghurtos barackos

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Joghurtos barackos

1 kispohár natúr joghurt

ugyanezzel a pohárral mérve:

1 adag cukor
2 adag liszt
3/4 pohár olaj
3 tojás
lecsurgatott barack befőtt
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A joghurtot a cukorral, tojásokkal simára keverjük, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és az olajat. Zsírozott, lisztezett kisebb tepsibe öntjük, és a lecsurgatott, felszeletelt barackkal megszórjuk. Közepes tűzön sütjük, tűpróbáig.

Tálalás

Közepes tepsinél, két adagot vegyünk mindenből. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető. Ha nincs joghurt, jó a kefir is.

Alternatív elkészítés

Másnap, harmad nap is finom, puha, és szaftos.
Joghurtos barackos

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
14 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
4 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!