Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kakaós bejgli (tekercs)

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kakaós bejgli (tekercs)

50 dkg liszt
20 dkg vaj
2 dkg cukor
3 dkg élesztő
2 tojássárgája
csipet só
tej
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Omlós tésztát készítünk. Két felé vesszük. langyos helyen pihentetjük, majd kinyújtjuk. Megkenjük olvasztott Rámával, és kakaót (Nesquik) szórunk rá. Feltekerjük, felszeleteljük, tepsibe tesszük. Szép pirosra sütjük. Ekkor rögtön a tepsiben Rámával megkenjük, ettől szép színe lesz és puha marad.
Kakaós bejgli (tekercs) Kakaós bejgli (tekercs)

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
38 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
11 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!