
Karamellás keksz


Hozzávalók
Karamellás keksz
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy nagyon jó állagú, jól formázható tésztát kapunk.
Hűtőben pihentethetjük egy keveset, de nem muszáj.
3-4 mm vékonyra nyújtjuk, tetszőlegesen szaggatjuk, és 200 fokon, kb. 12 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk, ne barnuljon meg nagyon.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés


Karamellás keksz
Hozzávalók
Karamellás keksz
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy nagyon jó állagú, jól formázható tésztát kapunk.
Hűtőben pihentethetjük egy keveset, de nem muszáj.
3-4 mm vékonyra nyújtjuk, tetszőlegesen szaggatjuk, és 200 fokon, kb. 12 perc alatt megsütjük. Vigyázzunk, ne barnuljon meg nagyon.
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?