
Keksz szalámi


Hozzávalók
Keksz szalámi
Elkészítés
Elkészítés
A darált kekszet egy tálba öntjük, rászitáljuk a porcukrot, és a kakaóport, elvegyítjük, és belemorzsoljuk a margarint. Belekeverjük a lecsepegtetett mazsolát, majd a kekszdarabokat is. Hozzáöntjük a 2 evőkanál rumot, és annyi tejet, hogy összeálljon a massza. Megfelezzük, és két hengert formázunk belőle. Hűtjük.


Keksz szalámi
Hozzávalók
Keksz szalámi
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A darált kekszet egy tálba öntjük, rászitáljuk a porcukrot, és a kakaóport, elvegyítjük, és belemorzsoljuk a margarint. Belekeverjük a lecsepegtetett mazsolát, majd a kekszdarabokat is. Hozzáöntjük a 2 evőkanál rumot, és annyi tejet, hogy összeálljon a massza. Megfelezzük, és két hengert formázunk belőle. Hűtjük.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?