
Kijevi krémes


Hozzávalók
Tészta:
Hab:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
A hab hozzávalót felverjük, 3 részre osztjuk és megkenjük a lapokat vele, megszórjuk a durvára vágott dióval. 190 fokon 25 -30 perc alatt egyenként megsütjük.
Krém: a pudingot megfőzzük a tejben, ha kihűlt összekeverjük a cukorral, vaníliával habosra kevert Ramával. A kihűlt lapokat megkenjük, másnap szeleteljük.
Alternatív elkészítés



Kijevi krémes
Hozzávalók
Hab:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A hab hozzávalót felverjük, 3 részre osztjuk és megkenjük a lapokat vele, megszórjuk a durvára vágott dióval. 190 fokon 25 -30 perc alatt egyenként megsütjük.
Krém: a pudingot megfőzzük a tejben, ha kihűlt összekeverjük a cukorral, vaníliával habosra kevert Ramával. A kihűlt lapokat megkenjük, másnap szeleteljük.
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?