Kókusz kifli
Hozzávalók
Kókusz kifli
25 dkg kókuszreszelék
50 dkg porcukor
25 dkg margarin
25 dkg liszt
1/2 tasak Dr. Oetker Sütőpor
Mártani:
10 dkg étcsoki
1 ek. étolaj
Elkészítés
Előkészítés
A kifliformákat kikenjük margarinnal.
Elkészítés
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzákeverjük a sütőport, porcukrot és kókuszreszeléket. A keveréket belenyomkodjuk a kifliformákba jó alaposan. Megsütjük, ha hűltek a kifliformákat kicsit az asztalhoz ütögetjük, így könnyen kijönnek a kiflik a formából.
A csokit mikróban felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és a kiflik végeit belemártjuk. Sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
A csokit mikróban felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és a kiflik végeit belemártjuk. Sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Kedvencnek jelölöm
Kókusz kifli
Hozzávalók
Kókusz kifli
25 dkg kókuszreszelék
50 dkg porcukor
25 dkg margarin
25 dkg liszt
1/2 tasak Dr. Oetker Sütőpor
Mártani:
10 dkg étcsoki
1 ek. étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A kifliformákat kikenjük margarinnal.
Elkészítés
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzákeverjük a sütőport, porcukrot és kókuszreszeléket. A keveréket belenyomkodjuk a kifliformákba jó alaposan. Megsütjük, ha hűltek a kifliformákat kicsit az asztalhoz ütögetjük, így könnyen kijönnek a kiflik a formából.
A csokit mikróban felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és a kiflik végeit belemártjuk. Sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
A csokit mikróban felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és a kiflik végeit belemártjuk. Sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Legújabb cikkek
1
Uzsonnasütemények Airfryerben
Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.
2
Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák
A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.
3
Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?