Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kókusz kifli

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kókusz kifli

25 dkg kókuszreszelék
50 dkg porcukor
25 dkg margarin
25 dkg liszt

Mártani:

10 dkg étcsoki
1 ek. étolaj
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A kifliformákat kikenjük margarinnal.

Elkészítés

A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzákeverjük a sütőport, porcukrot és kókuszreszeléket. A keveréket belenyomkodjuk a kifliformákba jó alaposan. Megsütjük, ha hűltek a kifliformákat kicsit az asztalhoz ütögetjük, így könnyen kijönnek a kiflik a formából.
A csokit mikróban felolvasztjuk, hozzákeverjük az olajat és a kiflik végeit belemártjuk. Sütőpapíron hagyjuk megszilárdulni.
Kókusz kifli Kókusz kifli

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
50 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
3 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
13 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

Dátum 2024-10-17
0 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
0 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-09-06
2 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!