
Kókuszos álom


Hozzávalók
Kókuszos álom
Elkészítés
Elkészítés
2. Ha langyosra hűlt, akkor egy kb. 35 x 25 cm-es formába/tepsibe beleegyengetjük a kókuszos masszát (belenyomkodjuk az ujjunkkal). Hagyjuk kihűlni.
3. 10 dkg csokoládét gőz felett felolvasztunk, elkeverünk benne 1 teáskanál olajat és a kihűlt kókuszos masszára simítjuk, majd betesszük a hűtőbe dermedni.
Tálalás
Dupla adagból készítve.
Tárolás




Kókuszos álom
Hozzávalók
Kókuszos álom
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
2. Ha langyosra hűlt, akkor egy kb. 35 x 25 cm-es formába/tepsibe beleegyengetjük a kókuszos masszát (belenyomkodjuk az ujjunkkal). Hagyjuk kihűlni.
3. 10 dkg csokoládét gőz felett felolvasztunk, elkeverünk benne 1 teáskanál olajat és a kihűlt kókuszos masszára simítjuk, majd betesszük a hűtőbe dermedni.
Tálalás
Dupla adagból készítve.
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?