Kókuszos-csokis rétes
Hozzávalók
Kókuszos-csokis rétes
Elkészítés
Előkészítés
Elkészítés
Egy sütőlapra kiterítünk egy lap rétest, vékonyan egy ecsettel megolajozzuk, majd óvatosan ráterítjük a második lapot, szintén egy kis olaj, végül a harmadik lap.
Az egyik szélénél ráhalmozzuk szép egyenletesen a kókuszos krémet, majd vastagon megszórjuk a csokival, hogy mindenhova jusson.
Elkezdjük feltekerni, először ráhajtjuk a tésztát, hogy összefogja a csokit, majd óvatosan feltekerjük, és a papír segítségével tepsire tesszük.
A tetejét is vékonyan megkenhetjük olajjal.
200 fokon 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Érdemes még langyosan elvágni, mert a csoki visszakeményedik benne, és finom ropogós lesz, viszont nehezebben vágható.
Kókuszos-csokis rétes
Hozzávalók
Kókuszos-csokis rétes
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Elkészítés
Egy sütőlapra kiterítünk egy lap rétest, vékonyan egy ecsettel megolajozzuk, majd óvatosan ráterítjük a második lapot, szintén egy kis olaj, végül a harmadik lap.
Az egyik szélénél ráhalmozzuk szép egyenletesen a kókuszos krémet, majd vastagon megszórjuk a csokival, hogy mindenhova jusson.
Elkezdjük feltekerni, először ráhajtjuk a tésztát, hogy összefogja a csokit, majd óvatosan feltekerjük, és a papír segítségével tepsire tesszük.
A tetejét is vékonyan megkenhetjük olajjal.
200 fokon 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Tálalás
Alternatív elkészítés
Érdemes még langyosan elvágni, mert a csoki visszakeményedik benne, és finom ropogós lesz, viszont nehezebben vágható.
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?