Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Köményes tallérok

Szükséges idő Több, mint 60 perc
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Köményes tallérok

50 dkg liszt
25 dkg margarin
2 tk. só
0,5 ek. őrölt köménymag
2 tojás
3 púpos ek. tejföl
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Minden hozzávalót egy tálba teszünk és alaposan összedolgozzuk.
5 vagy 10 forintos méretű golyókat formázunk, attól függően, hogy mekkora tallérokat akarunk sütni.
A tallérsütőt felforrósítjuk.
Gázon, mindkét oldalukat fél-fél perc alatt megsütjük.

Tálalás

104 db tallér lett ebből az adagból.

Tárolás

Légmentesen elzárva sokáig eláll.
Köményes tallérok

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
7 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
37 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!