Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Kuglóf

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Kuglóf

3 tojás
3 kanál cukor
3 kanál liszt
1 kiskanál szódabikarbóna
2 nagyobb alma
5 dkg durvára vágott pergelt mogyoró
maroknyi mazsola
1 kk. instant kávé
1 kk. mézeskslács fűszerkeverék
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

Az almákat meghámozzuk és almareszelőn lereszeljük.

Elkészítés

A tojásfehérjét kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a cukorral kikavart tojássárgákat. A lisztet összekeverjük a kávéval és a szódaporral és a tojáshabba adagoljuk.
Végül belekeverjük a reszelt almát, mazsolát, pergelt mogyorót és a mézeskalács fűszerkeveréket.
Szilikonos kuglófformába simítjuk és előre melegített lerben(sütőben) megsütjük.
Kuglóf

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
21 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
16 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
23 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!