
Lajcsi szelet


Hozzávalók
Tésztához:
Puncs krémhez:
Vaníliás krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A krémekhez a pudingporokat főzzük meg a tejben a cukorral, ha kihűltek keverjük ki és adjuk hozzá mindegyikhez a kihabosított margarint is. Ezzel töltsük meg a lapokat, úgy, hogy egy lap erre a vaníliás krém, a másik lap és erre a puncs krém, majd a tetejére jön a harmadik lap. Tegyük hűtőbe, majd másnap vonjuk be a csokival és szeleteljük.
Tálalás
Tárolás




Lajcsi szelet
Hozzávalók
Tésztához:
Puncs krémhez:
Vaníliás krémhez:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A krémekhez a pudingporokat főzzük meg a tejben a cukorral, ha kihűltek keverjük ki és adjuk hozzá mindegyikhez a kihabosított margarint is. Ezzel töltsük meg a lapokat, úgy, hogy egy lap erre a vaníliás krém, a másik lap és erre a puncs krém, majd a tetejére jön a harmadik lap. Tegyük hűtőbe, majd másnap vonjuk be a csokival és szeleteljük.
Tálalás
Tárolás



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?