Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Lángos tönköly és rozslisztből

Szükséges idő 20-40 perc között
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Recept megosztása

Hozzávalók

Lángos tönköly és rozslisztből

15 dkg teljes kiőrlésű tönkölyliszt
15 dkg teljes kiőrlésű rozsliszt
2 dl langyos víz
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Előkészítés

A liszteket átszitálom.

Elkészítés

A hozzávalókból tésztát gyúrok, meleg helyen 15 percet kelesztem. Kézzel gombócokat formálok, amit sodrófával kinyújtok kerekre és forró olajban kisütöm.

Tálalás

Nekem 5 db lángos lett ebből a tésztából.

Alternatív elkészítés

Ezek a lisztek nem tudnak úgy megkelni mint a sima liszt, de azért finom lett.
Lángos tönköly és rozslisztből

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 40-60 perc között
31 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő 20-40 perc között
34 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

Dátum 2024-03-04
0 Kedvelés

100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek

Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-02-07
0 Kedvelés

Magyaros kedvencek Creme VEGA-val

Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.

Elolvasom Elolvasom
Dátum 2024-01-19
1 Kedvelés

A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?

A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!