Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Lekváros linzer

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Lekváros linzer

50 dkg liszt
25 dkg margalin
1 csipet só
12 dkg kristálycukor
1 db tojás
tejföl (ha szükséges)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Hozzávalókat összegyúrjuk! Fél órát pihentetjük!
Vékonyra kinyújtjuk, fele tésztát lyukas formával, fele tésztát tele formával kiszaggatjuk, majd sütjük. Vigyázat, ne süssük túl, kb. 10-15 perc.
Ha kihűlt házi baracklekvárral töltjük, és ragasztjuk!

Tárolás

Akár hetekig is eláll!
Lekváros linzer Lekváros linzer Lekváros linzer Lekváros linzer

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
51 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
8 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
2 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!