Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Lekváros linzer

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Lekváros linzer

50 dkg liszt
25 dkg margalin
1 csipet só
12 dkg kristálycukor
1 db tojás
tejföl (ha szükséges)
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

Hozzávalókat összegyúrjuk! Fél órát pihentetjük!
Vékonyra kinyújtjuk, fele tésztát lyukas formával, fele tésztát tele formával kiszaggatjuk, majd sütjük. Vigyázat, ne süssük túl, kb. 10-15 perc.
Ha kihűlt házi baracklekvárral töltjük, és ragasztjuk!

Tárolás

Akár hetekig is eláll!
Lekváros linzer Lekváros linzer Lekváros linzer Lekváros linzer

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 20-40 perc között
29 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
1 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő 20-40 perc között
30 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!