
Málnás Pavlova


Hozzávalók
tésztahab:
krém:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
A sütőt 150 'C előmelegítjük.
Elkészítés
A tejszínt kemény habbá verjük.
Ha kihűlt a tetejére halmozzuk a tejszínhabot és a málnát, máris tálalható. A külseje roppanós kell legyen (az se baj ha kicsit repedezett) a belseje lágy ragacsos hab :)
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés





Málnás Pavlova
Hozzávalók
tésztahab:
krém:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A sütőt 150 'C előmelegítjük.
Elkészítés
A tejszínt kemény habbá verjük.
Ha kihűlt a tetejére halmozzuk a tejszínhabot és a málnát, máris tálalható. A külseje roppanós kell legyen (az se baj ha kicsit repedezett) a belseje lágy ragacsos hab :)
Tálalás
Tárolás
Alternatív elkészítés




Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?