Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Málnás vanília torta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piskóta:

8 tojás
8 ek cukor
8 ek. liszt

Krém:

5 dl tej
0,5 l hulala tejszín
12 ek. cukor
3 marék málna
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A piskótát egy kikent-kilisztezett csatos tortaformában megsütjük, kihűtjük és három lappá vágjuk.
A pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral, kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és apránként belekeverjük robotgéppel a kihűlt pudingba. Az alsó tortalapot megkenjük a krém 1/3-ával és megszórjuk egy marék málnával, rárakjuk a második piskótalapot, erre is kenünk 1/3-nyi krémet és szórunk egy marék málnát. Befedjük a harmadik piskótalappal, a maradék krémmel és málnával körbekenjük és kidíszítjük a tortát.
Málnás vanília torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő Több, mint 60 perc
0 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
144 Kedvelés
Nehézség Kis gyakorlat szükséges
Szükséges idő Több, mint 60 perc
34 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

1 Kedvelés

Uzsonnasütemények Airfryerben

Akár uzsonnára, vagy reggelire, tízóraira varázsolnánk frissen sült finomságokat az asztalra, a forró levegős fritőzre mindig számíthatunk.

Elolvasom Elolvasom
2 Kedvelés

Így süss Airfryerben – Alap tudnivalók és praktikák

A népszerű konyhai eszköz nem csak a ropogós sült krumpli elkészítésében remekel, hanem finom és változatos sütemények is készíthetők benne.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!