
Málnás vanília torta


Hozzávalók
Piskóta:
Krém:
Elkészítés
Elkészítés
A pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral, kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és apránként belekeverjük robotgéppel a kihűlt pudingba. Az alsó tortalapot megkenjük a krém 1/3-ával és megszórjuk egy marék málnával, rárakjuk a második piskótalapot, erre is kenünk 1/3-nyi krémet és szórunk egy marék málnát. Befedjük a harmadik piskótalappal, a maradék krémmel és málnával körbekenjük és kidíszítjük a tortát.


Málnás vanília torta
Hozzávalók
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral, kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és apránként belekeverjük robotgéppel a kihűlt pudingba. Az alsó tortalapot megkenjük a krém 1/3-ával és megszórjuk egy marék málnával, rárakjuk a második piskótalapot, erre is kenünk 1/3-nyi krémet és szórunk egy marék málnát. Befedjük a harmadik piskótalappal, a maradék krémmel és málnával körbekenjük és kidíszítjük a tortát.

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?