Csillag Nincs értékelve
Kedvencnek jelölöm Kedvelés

Málnás vanília torta

Szükséges idő 40-60 perc között
Nehézség Könnyen elkészíthető
Recept megosztása

Hozzávalók

Piskóta:

8 tojás
8 ek cukor
8 ek. liszt

Krém:

5 dl tej
0,5 l hulala tejszín
12 ek. cukor
3 marék málna
Ezekben a gyűjteményekben található:

Elkészítés lépésről lépésre

Elkészítés

A piskótát egy kikent-kilisztezett csatos tortaformában megsütjük, kihűtjük és három lappá vágjuk.
A pudingot megfőzzük a tejjel és a cukorral, kihűtjük. A tejszínt kemény habbá verjük a vaníliás cukorral és apránként belekeverjük robotgéppel a kihűlt pudingba. Az alsó tortalapot megkenjük a krém 1/3-ával és megszórjuk egy marék málnával, rárakjuk a második piskótalapot, erre is kenünk 1/3-nyi krémet és szórunk egy marék málnát. Befedjük a harmadik piskótalappal, a maradék krémmel és málnával körbekenjük és kidíszítjük a tortát.
Málnás vanília torta

Hozzászólások

Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.

Hozzászólás írása

Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!

Recept ajánló

Szükséges idő 40-60 perc között
15 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető
Szükséges idő Több, mint 60 perc
9 Kedvelés
Nehézség Tapasztalatot kíván
Szükséges idő 40-60 perc között
12 Kedvelés
Nehézség Könnyen elkészíthető

Legújabb cikkek

2 Kedvelés

Régi receptek modern csavarokkal

Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.

Elolvasom Elolvasom
1 Kedvelés

Modern vívmányok a Dr. Oetker életében

Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.

Elolvasom Elolvasom
3 Kedvelés

Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja

A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Elolvasom Elolvasom
© Copyright | All rights reserved | Dr. Oetker Magyarország Kft.
Hiba
A kedvencekhez adáshoz kérjük jelentkezz be!