
Mámorító pudingos almás-diós


Hozzávalók
Tészta:
Tetejére:
Elkészítés
Töltelék elkészítése
Az almát meghámozzuk, kockára vágjuk és ízlés szerint fahéjjal hintjük had álljon amíg a tészta készül.
Tészta elkészítése:
Amikor a tészta csomómentes, kivajazott sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A már elkészített pudingot a tetejére kanalazzuk, elsimítjuk és villával márványozzuk, mikor ez kész rászórjuk a fahéjas almát majd a diót.
,,én legutóbb szórtam rá kevés mogyorót"
Sütés:






Mámorító pudingos almás-diós
Hozzávalók
Tészta:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Töltelék elkészítése
Az almát meghámozzuk, kockára vágjuk és ízlés szerint fahéjjal hintjük had álljon amíg a tészta készül.
Tészta elkészítése:
Amikor a tészta csomómentes, kivajazott sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.
A már elkészített pudingot a tetejére kanalazzuk, elsimítjuk és villával márványozzuk, mikor ez kész rászórjuk a fahéjas almát majd a diót.
,,én legutóbb szórtam rá kevés mogyorót"
Sütés:





Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?