
Mangó-eper dzsem


Hozzávalók
Mangó-eper dzsem
Elkészítés
Előkészítés
Az epret legalább 3 -szor átmossuk, majd eltávolítjuk a szárát, ha szükséges daraboljuk. Ha lekvárosabbra szeretnénk krumplinyomóval is összetörhetjük, a botmixeres pürésítéstől elveszíti szép élénkpiros színét. A mangó magját kikerülve nagyobb darabokra vágjuk , a húst kivágjuk a héjából, felkockázzuk. Kb. 1 nagyobb mangó kell hozzá.
Elkészítés
Tálalás
Alternatív elkészítés



Mangó-eper dzsem
Hozzávalók
Mangó-eper dzsem
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Az epret legalább 3 -szor átmossuk, majd eltávolítjuk a szárát, ha szükséges daraboljuk. Ha lekvárosabbra szeretnénk krumplinyomóval is összetörhetjük, a botmixeres pürésítéstől elveszíti szép élénkpiros színét. A mangó magját kikerülve nagyobb darabokra vágjuk , a húst kivágjuk a héjából, felkockázzuk. Kb. 1 nagyobb mangó kell hozzá.
Elkészítés
Tálalás
Alternatív elkészítés


Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?