Mangó-eper dzsem
Hozzávalók
Mangó-eper dzsem
Elkészítés
Előkészítés
Az epret legalább 3 -szor átmossuk, majd eltávolítjuk a szárát, ha szükséges daraboljuk. Ha lekvárosabbra szeretnénk krumplinyomóval is összetörhetjük, a botmixeres pürésítéstől elveszíti szép élénkpiros színét. A mangó magját kikerülve nagyobb darabokra vágjuk , a húst kivágjuk a héjából, felkockázzuk. Kb. 1 nagyobb mangó kell hozzá.
Elkészítés
Tálalás
Alternatív elkészítés
Mangó-eper dzsem
Hozzávalók
Mangó-eper dzsem
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
Az epret legalább 3 -szor átmossuk, majd eltávolítjuk a szárát, ha szükséges daraboljuk. Ha lekvárosabbra szeretnénk krumplinyomóval is összetörhetjük, a botmixeres pürésítéstől elveszíti szép élénkpiros színét. A mangó magját kikerülve nagyobb darabokra vágjuk , a húst kivágjuk a héjából, felkockázzuk. Kb. 1 nagyobb mangó kell hozzá.
Elkészítés
Tálalás
Alternatív elkészítés
Legújabb cikkek
100 éve egy darabka otthon – Sütireceptekkel hódítottak az első Dr. Oetker termékek
Dr. August Oetker hamar felismerte, hogy termékei akkor lesznek igazán népszerűek, ha praktikus tanácsokat, recepteket is ad használatukhoz. Így született meg egy olyan forradalmi újítás, mellyel könnyen belopta magát a századelő háziasszonyainak szívébe.
Magyaros kedvencek Creme VEGA-val
Tejföl nélkül nincs magyar konyha! Cikkünkben megmutatjuk, hogy alternatívájával, a tejmentes, vegán Creme VEGA-val is hamisítatlan hazai ízvilágot varázsolhatunk a tányérunkra.
A nagy fánkkörkép – milyen típusú tésztákból készülhet fánk?
A farsangi szezon elképzelhetetlen fánksütés nélkül! Megunni biztosan nem fogjuk, hiszen számos különböző fajta közül válogathatunk. Lássuk a legnépszerűbbeket!
Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?