
Mézes-tejszínes szelet


Hozzávalók
Mézes-tejszínes szelet
Krémhez:
Tetejére:
Elkészítés
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha egy kicsit laza, akkor lisztet tehetünk még hozzá.
Két lapot sütünk a tepsi hátán.
A margarint és a porcukrot habosra keverjük, és a pudinghoz adjuk.
A krémet a két lap közé töltjük, és a tetejét lecsokizzuk.
Másnap szeleteljük.
Sütési hőfok: 200°C
Sütési mód: alul-felül sütés
Tepsi mérete: 30x36 cm


Mézes-tejszínes szelet
Hozzávalók
Mézes-tejszínes szelet
Krémhez:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Elkészítés
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, ha egy kicsit laza, akkor lisztet tehetünk még hozzá.
Két lapot sütünk a tepsi hátán.
A margarint és a porcukrot habosra keverjük, és a pudinghoz adjuk.
A krémet a két lap közé töltjük, és a tetejét lecsokizzuk.
Másnap szeleteljük.
Sütési hőfok: 200°C
Sütési mód: alul-felül sütés
Tepsi mérete: 30x36 cm

Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?