
Narancsos töltött muffin


Hozzávalók
Narancsos töltött muffin
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítés
Előkészítés
A pudingot elvegyítjük a cukorral, előbb 2-3 kanál narancslevet, majd a többit is hozzáadva, lassú tűzön állandó kevergetés közben felfőzzük. Ha lehűlt, habzsákba tesszük.
Elkészítés
Minden formába egy-egy evőkanál masszát teszünk, majd a habzsákba töltött narancsos pudingból nyomunk egy jó kávéskanálnyit mindegyikre. Ha ezzel készen vagyunk, a maradék masszát egyenlően elosztva befedjük a pudingot.
180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Még melegen cukormázzal lekenjük.
Miután kihűltek, díszítésnek a tetejükre is nyomunk a pudingból.
Tálalás
Alternatív elkészítés




Narancsos töltött muffin
Hozzávalók
Narancsos töltött muffin
Töltelék:
Tetejére:
Ezekben a gyűjteményekben található:
Elkészítés lépésről lépésre
Előkészítés
A pudingot elvegyítjük a cukorral, előbb 2-3 kanál narancslevet, majd a többit is hozzáadva, lassú tűzön állandó kevergetés közben felfőzzük. Ha lehűlt, habzsákba tesszük.
Elkészítés
Minden formába egy-egy evőkanál masszát teszünk, majd a habzsákba töltött narancsos pudingból nyomunk egy jó kávéskanálnyit mindegyikre. Ha ezzel készen vagyunk, a maradék masszát egyenlően elosztva befedjük a pudingot.
180 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Még melegen cukormázzal lekenjük.
Miután kihűltek, díszítésnek a tetejükre is nyomunk a pudingból.
Tálalás
Alternatív elkészítés



Legújabb cikkek

Régi receptek modern csavarokkal
Hagyományőrzés vagy trendkövetés? A kettő nem zárja ki egymást, ha a klasszikus receptek összetevőit, ízvilágát, külső megjelenését többé-kevésbé újragondoljuk.


Modern vívmányok a Dr. Oetker életében
Elérkeztünk a Dr. Oetker történetéről szóló cikksorozatunk záró részéhez, amelyben az elmúlt évtizedek újdonságait vesszük górcső alá a magyar nyelvű szakácskönyvek megjelenésétől kezdve egészen az online felületeken publikált receptekig.


Klasszikus krémes, és ahogy a Dr. Oetker ajánlja
A Dr. Oetker történetét bemutató cikksorozatunk első részéből már kiderült, hogy a márka megszületésekor milyen forradalmi újításnak számítottak az Oetker receptfüzetek. Lássuk, hogyan folytatódott a történet, és fonódott össze a népszerű krémessel.

Hozzászólások
Ehhez a recepthez még nem érkezett hozzászólás.
Hozzászólás írása
Vélemény írásához, kérjük, jelentkezz be!
Hozzászólás törlése
Biztosan törölni szeretnéd a "" hez írt hozzászólásod?